In vier afleveringen van De doe-het-zelf Dictatuur gaan Fidan en Kees op zoek naar de relatie tussen de cancelcultuur en de toegenomen polarisatie.

Stream De doe-het-zelf dictatuur vanaf 8 juni op NPO Start

Waarom worden mensen met afwijkende meningen en afwijkend gedrag publiekelijk veroordeeld en uitgesloten? Wat gebeurt er met mensen die worden verstoten? Waarom worden mensen agressiever en radicaliseren ze? Waarom polariseert onze samenleving? Wat is de rol van social media? En hoe verlamt de angst voor uitsluiting onze politieke en culturele instituties?

Fidan en Kees kennen elkaar al jaren en zijn het vaak met elkaar oneens. Hun discussies zijn openhartig en ongezouten eerlijk. In hun onderlinge gesprekken in De doe-het-zelf Dictatuur nemen ze ook hun eigen rol en ervaringen onder de loep. Zo duiken ze samen diep in de maatschappelijke conflictgebieden van vandaag. Ze ontdekken aangrijpende verhalen en spreken met controversiële mensen. Maar zonder dat ze dat van tevoren beseften, worden ze gaandeweg zelf ook onderdeel van het verhaal. Dat leidt tot radicale keuzes en een zeer onverwachte ontknoping.
—–
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste series en programma’s? Abonneer je hier op het kanaal van NPO Start: https://bit.ly/SubNPOStart
—————————————————————————————————————–

Op het YouTube-kanaal van NPO Start blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste films en series van het NPO Start platform. Van de nieuwste series tot de best series op streamingdiensten, wij hebben de trailers voor je klaarstaan. Abonneer nu op ons kanaal en mis geen enkele video! We zorgen ervoor dat je altijd de eerste bent die de nieuwste trailers ziet, en dat je op de hoogte bent van de nieuwste series en films die binnenkort beschikbaar zijn.”

NPO Start is een platform waar je naar televisieprogramma’s en series kunt kijken van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Het biedt een grote verzameling van programma’s uit de NPO-archieven. Je kunt programma’s en series bekijken op de NPO Start website en in de NPO Start app. Het platform is gratis en biedt een breed scala aan programma’s voor jong en oud, zoals nieuws, entertainment, educatie en sport.
–——-
Meer zien van NPO:
Website: https://www.npostart.nl/
Instagram: https://instagram.com/npo.nl
Facebook: https://facebook.com/npoapp
–——-
#NPO

Hein van Zijll Langhout

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *